Søk i denne bloggen

28. juli 2011

Lager varer til Epla—butikken :-)
Hva ville du betalt for et par pulsvarmere? (de skal få bord og litt pynt altså)

Min superduperfine Willow Tree figur "Promise- hold dear the promise of love"
Synes disse er så utrolig fine, og de viser så utrolig mye følelse og uttrykk selv uten ansikt synes jeg. <3
Ønsker meg mange av disse i fremtiden!


Er så glad i det bildet av meg og min kjære ved siden av.. <3
Snart vært gift i to år. Tida går så fort! Selv etter å ha kjent hverandre i 12 år, vært sammen i 7 år, og vært gift i 2, føler jeg at selv om mange av sommerfuglene er borte, blir følelsene bare sterkere.. (beklager, litt cheezy I know ;o) .. )




Dette ble forresten lastet opp med min nye, supersmarte mobil. Endelig fikk jeg til å laste opp bilder med den. :)
Så nå blir det litt mer kontinuitet i tingene tenker jeg.

æsj, får ikke til!

Jeg hadde store planer om å få lagt ut bilder på bloggen med den nye mobilen idag. Men... for det første har jeg nesten ikke batteri igjen, etetr at jeg satt og fikla med den i går.. OG, jeg får det ikke til!!! Noen som har gode tips til hvordan jeg får linket den til bloggen? Prøvde de stegene som står på adminsiden, men da opprettet den bare en egen mobilblogg.. Er jo ikke det jeg vil ha??

27. juli 2011

I dag går livet videre..

Var i byen i går og la ned blomster og tente lys utenfor domkirken. Det føltes godt å ha vært der, og å ha vist respekt og medfølelse for alle som ble rammet av tragedien på fredag. Samtidig var det godt å få en slags avslutning på det. Selv om nyhetene fremdeles ikke snakker om stort annet, så må man på et tidspunkt la livet gå videre. Og i dag føles det litt lettere å gjøre nettopp det. Jeg følger selvfølgelig med på nyhetene og føler med de som er direkte berørt, , men nå retter jeg blikket fremover og lar tankene vandre til andre ting..


Jeg har begynt på ny bok, etter mange år som fan av filmen "Fear and Loathing in Las Vegas" med den fantastiske  Johnny Depp, har jeg altså begynt på boka. Er veldig spent på den. Den er jo en kultklassiker, og må jo leses!

Fear and Loathing in Las Vegas

Har også begynt å lage ting til eplabutikken min. Har ikke åpnet butikken enda for jeg har jo foreløpig ikke noe å selge. Men nå kommer det snart! Håper det jeg lager blir satt pris på, det hadde vært hyggelig.

Etter jobb skal jeg hente min nye Samsung Galaxy, og jeg håper det skal forenkle prosessen med å laste opp bilder til bloggen. Det hadde vært fint kjenner jeg. Kommer sikkert til å teste i løpet av kvelden eller morgendagen. Så følg med!

-M-

25. juli 2011

Helt uvirkelig

Må si at denne helgens hendelser var helt uvirkelige og de traff meg litt for nært. Gudskjelov har jeg ikke mistet noen, men det var litt for nære på...
Jeg klarer bare ikke slutte å tenke på det grusomme som har hendt, og hvordan dette påvirker oss alle...
At noe sånt kunne skje i lille,fredelige Norge.. Angrepet av en av "våre egne"...

Mine tanker går til ofrene, og alle de berørte som sitter igjen, frarøvet en eller flere de er glad i.




-M-

19. juli 2011

Nye heklenåler!

Eeeeeendelig kom de! De nye bambus-heklenålene mine fra eBay. 10 stk for 25 kroner.. Det er billig det, og kvaliteten på de var overraskende god også.
Mitt komplette nålesett. Lykken er...

10 stk nåler for 25 kroner

Så i kveld skal jeg hive meg over et nytt prosjekt. Skal lage elefant på bestilling, venter bare på oppskrift fra Stoff&Stil, og så tenkte jeg å lage trekk til noen av de gamle kleshengerne mine. Tror det blir fint. :)
Hadde lyst til å begynne i går, men var nede for telling pga været, så vi får prøve igjen i kveld...

En annen ide jeg har tenkt på lenge, er å hekle cupcakes og ha de stående i et sånt etasjefat på kjøkkenbenken.. Morsomt og fargesprakende på mitt hvite kjøkken... Tror det blir bra....

Bilder kommer, må bare begynne først..

18. juli 2011

Fredagsgarn!

På fredag shoppet jeg litt garn.. Jeg bare måtte... Hehe... Jeg skulle jo ha garn til de fine tøflene, og endte opp med litt til... Så da jeg kom hjem ryddet jeg likesågodt opp i alt garnet hjemme også.. Hadde ganske mye mer enn jeg trodde.. To fulle kurver ble det. Men det er alltid godt å ha garn for hånden, når plutselig man får ånden over seg til å lage noe nytt.

Nytt, uåpnet garn.


Påbegynte nøster.

Jeg begynte på en vott i hvit babyull på torsdag som jeg fullførte på lørdag. Den ble litt rar, men det var bare en prototype som må finpusses litt.. Mulig det blir votter under treet i år. Jeg har en tendens til å finne meg èn ting som nesten alle får til jul. Har en annen plan også, men vi får se.. Da må jeg i så fall blåse støv av strikkepinnene og lære meg vrangmasker for å få det til... Og det er ikke bare bare skal jeg si deg! :o)

Påbegynt vott med popkornmasker rundt mansjetten. :)


Jeg hadde også fått fire nøster med lysegrått bambusgarn, kjøpt på eBay. Er spent på å prøve det ut!
60 kroner for fire nøster med fri frakt, det er ikke så ille! Så det blir nok mer garn fra eBay ja!


bambusgarn.. Tungt og glatt.

Og så ble det litt annet garn også:
Supermykt og digg garn som visstnok er en av Tine Solheims favoritter :)

Tøffelgarn..

Skummel vakthund som ble furt fordi han ikke fikk tygge på garnet <3


15. juli 2011

Helg allerede?!?

Wow!! Denne uka har bare flydd av gårde.. Synes det nettopp var mandag, men så plutselig er det fredag.
Men jeg klager ikke altså.. I morgen får vi hyggelig kusinebesøk, det gleder jeg meg til.. :o)

Og kanskje jeg får tid til å hekle litt? Egentlig har jeg lyst til å sy, siden jeg hentet masse lekkert retro-stoff fra Stoff&Stil forrige dagen.. Men har egentlig ikke plass til symaskinen, så den får stå i fred litt til. Sukk..

Men jeg ble ferdig med ugla mi i går, så da har jeg tenkt på å prøve meg på tøfler.. Fant noen veldig søte fra Garnstudio som jeg har lyst til å lage.. Fine?
Startet såvidt på en vott i går, mønster fra eget hode. Tenkte å være tidlig ute med å samle opp til julegaver i år. :o)
Kanskje jeg til og med kunne solgt noen? Det hadde vært stas..  Skrik ut hvis du ønsker å få noe laget..

Klem M.

Ferdig ugle!

13. juli 2011

Hekleprosjekter

Da har jeg fått lastet inn bildene av det jeg holder på med nå..

Dette skal bli ugle.. Den blir tjukk og god..

Pulsvarmer. Lagde nummer to i går. Dessverre ble de ikke heeelt like, men får se hvordan det blir med bord på.

Dette skulle bli genser til Tass, men garnet var ikke elastisk nok så den kom ikke over skuldrene. Så da ble den til en kjekk liten pose i stedet. :) Min første glidelås, er ganske fornøyd!

12. juli 2011

au au au...

Jeg ble utsatt for min første arbeidsulykke i dag.. Sto og kuttet paprika, da kniven gled og kuttet litt tommel i stedet... Blør som bare rakkern. Får håpe jeg overlever.. Hehe...

Ellers har vi vært på hytettur i Son i helga. Veldig hyggelig.. Gikk inn til Son og kjøpte is på lørdag i knallsol. Deilig!

Ellers hekler jeg noen pulsvarmere for tida. Og en ugle. Får se om jeg kan fikse noen bilder når jeg kommer hjem.. Tenkte det var greit å begynne på julegavene. Samle opp litt nå, så jeg slipper å bli stressa i desember...  :)

Oppskriften på ugla er her , har laget en fra før, nå lager jeg en som er litt større. Pulsvarmerne er en enkel oppskrift fra mitt eget hode.... :)

8. juli 2011

Heeelg!

Endelig fredag og jeg er ferdig på jobb om 32 minutter!
skikkelig digg å slutte tidlig hver fredag.  Denne helga blir det hyttetur i Son, med jentefest med familien til Stian i morgen. Spennende!
Får se om jeg får heklet litt også. Klarte å hekle på meg en overanstrengt muskel på onsdag, og fikk akupunktur i går for å løsne opp.
Se bildet i full størrelseDet hjalp og armen er MYE bedre, men fy søren så ekkelt det var. *grøss*
Føltes som om muskelen hoppet rundt under huden..
Fordelen med å jobbe sammen med diverse behandlere, er jo å få gratis behandling på flekken. :)

jaja... Driver fremdeles å prøver å finne ut hvordan jeg legger inn bilder og sånn. Ser at overskriftsbildet er jo enormt...
Hva skal DU i helga?

GOD HELG!

7. juli 2011

Første innlegg!

Tjohei! Jeg har endelig laget blogg! Har tenkt på det lenge, så nå var det sannelig på tide.. Håper jeg får det til.. :)
Kommer bilder og sånn etter hvert..