Søk i denne bloggen

31. okt. 2011

NY!

For those who share the spirit of friendship


Denne er til Tassegutten min. Fordi han alltid er der for meg, klar til å kose litt på fanget til mamman sin. ♥ 

To fine år!

I dag har min kjære og jeg bryllupsdag.
Det har vært to år med noen nedturer, og mange oppturer! Jeg føler at for hvert år vi er sammen, så har vi det bedre og bedre. Og det føles godt. At vi får det til, sammen.
Jeg har funnet mannen for meg, og gleder meg til et langt liv sammen. Men først skal vi feire de to åra som har gått! Elsker deg babe!

Noen bilder fra den store dagen...








28. okt. 2011

Ny giraff!

Da har jeg satt i gang nytt giraffprosjekt. har store planer om å bruke mindre tid denne gangen.
Jeg valgte ut noen nye, spreke farger, som er veldig lite typisk meg! Orange, brun og gul.
Men det er farger jeg forbinder med giraffer, pluss at de er veldig retro- som jo er i vinden i disse dager.
Altså blir det en retro-raff.

Dårlig bilde, tatt på kvelden med blitz:

25. okt. 2011

Citiz vs. Pixie

Jeg skal ha Nespresso kaffemaskin, de er på tilbud hos Elkjøp denne uka, og da er det jo bare å slå til!
Men hvilken skal jeg velge????

Noen som har prøvd en eller begge som har har no input?
Citiz er kanskje litt finere?

Citiz
Pixie

Sminkekurs

I går fikk jeg være med på mandagsmøtet til Mary Kay. For de som ikke kjenner til det, er det et sminke- og hudpleiemerke som er basert på konsulentsalg. (Litt som Tupperware) :)

Omgitt av vakre og freshe damer fikk jeg opplæring i sminke. Og det var utrolig moro! Jeg er veldig glad i sminke, men synes ikke alltid det er så lett å få det til på egenhånd. Men nå har jeg lært noen tips, og skal prøve å "øve" litt hver dag. Så forvent å bli overveldet av min skjønnhet neste gang du ser meg! Hihi...

Skal ikke reklamere så mye, men hvis du er interessert i sminke og hudpleie kan jeg anbefale Mary Kay på det varmeste! At de har skapt arbeidsplasser for kvinner siden 60-tallet, og var blant de første til å si nei til dyretesting er også fine fakta å ta til seg. Lykke til!



Ikke sponset innlegg






22. okt. 2011

♥♥ Romantikk i hverdagen ♥♥

Jeg har verdens snilleste mann! Jeg klager innimellom på at han aldri gir meg blomster, eller gjør romantiske ting. Seinest i bilen på vei hjem fra Manglerud i dag, klagde jeg på at han aldri overrasker meg.
Vi kom hjem og skulle putte maten i kjøleskapet, og hva er det jeg ser når jeg åpner kjøleskapsdøra?? -Jo, en innpakket smykkeboks!!
-Han hadde kjøpt dem mens jeg var på Parfymelle og fikk fikset øyenbryna mine. (superfornøyd forresten! )
Jeg åpnet den, og inni lå det noen nydelige øredobber. En gave fra mannen min som ville vise hvor glad han er i kona si.. Og enda er det to uker til bryllupsdagen...  Det er snill gutt det. Smeltet helt jeg...
Tusen takk gutten min, du er aller aller best! 



Nye øredobber, og nye øyenbryn. Yay!



20. okt. 2011

Ulvetid!

I kveld skal jeg kose meg på Nationaltheateret med mamma, søster, niese og venninne.
Etter mange års kjærlighet til filmen med navn "Rock n' roll Wolf", skal vi se "Rockeulven" i kveld. 
Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg gleder meg!!


bilde fra teaterstykket
bilde fra originalfilmen *elsk*


Bokanmeldelse "The Survival of the Soul"

Jeg må først presisere at jeg er en stor fan av Lisa Williams, og tviler ikke et sekund på at hun er meget begavet innenfor det hun driver med..
Jeg var derfor også veldig spent på denne boka, som tar for seg hva som skjer med sjelen etter at vi dør.

Men jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt skuffa. Temaet er veldig interessant, og svarer på en del spørsmål ang. hva som skjer etter vi dør men jeg må si at språket er dårlig, ting blir gjentatt i det evinnelige, og det er rett og slett mye bla bla bla...
Og jeg synes det ble litt merkelig, når boka føles som den er adressert til meg som om jeg er nylig avdød. Noe jeg,såvidt det er meg bekjent, ikke er.
Jeg er inneforstått med at mange folk der ute har særdeles tungt for det, men det er kjedelig å få ting forklart på tjue forskjellige måter når man forsto det første gangen.

Jeg har lest ca halvparten, men nå måtte jeg legge den fra meg. Dette er noe jeg gjør ytterst sjelden, men jeg orket ikke mer. Så vi får se om jeg leser den ferdig seinere. Det ble litt for kjedelig rett og slett. Dessverre..

Rappet fra Amazon.com




18. okt. 2011

Pippip *Oppdatert*

I går skulle jeg egentlig på IKEA med verdens beste søster, men det ble utsatt. Så da krøp jeg under pleddet med denne hekleboka i stedet... 




Den inneholder oppskrifter på kjempesøte amigurumidyr. Stian fikk en idé i helgen om å lage fugler som vi kan feste i vinduet.. Det hørtes jo morsomt ut det, så da kastet jeg meg over en undulat i går. 
Hadde jeg begynt tidligere ville den vært ferdig, men jeg rakk ikke lage vinger i går. Det var ganske lett, gikk fort og var morsomt å lage, så det blir flere undulater som skal få sitte på gardinstanga.  Hehe... :)

Her er det foreløpige resultatet.



                                      En ekte undulat til sammenlikning...


Nå har fuglen fått vinger! Jeg tror det har skjedd noe rart i undulatprosessen, for den ser litt rar ut. Men det er min første, så jeg er fornøyd læll.

 









16. okt. 2011

Ute av drift

Etter en lang dag med først korkonsert, som forresten gikk kjempebra! og besøk av verdens beste venner, er hodet mitt ute av drift... Våknet med ekstremt vond nakke som pulserer og dunker, dette sprer seg opp i hodet og vi har det gående... Deilig...

Så jeg setter på en episode med Princess Tutu, en helt fantastisk ballett-anime-serie, og håper på en bedre dag i morgen.. 





Elsk

14. okt. 2011

Rydderaptus

Stua vår har vært et salig kaos frem til nå. Vi har ikke hatt noe sted å gjøre av alle dvdene våre, så de har blitt stablet i hjørnet bak sofaen.. Der har de falt ut, og samlet seg i en stor haug... I dag fikk jeg plutselig ånden over meg, og fikk ryddet opp.. Fikk stablet mesteparten av det inn i tvbenken, digg!
Jeg kjenner jeg får litt mer sjelefred når ting er ryddig og organisert... Jeg skal til og med innrømme at noe av det beste jeg vet er faktisk å organisere ting... Hehe....   Hvis du finner meg i en haug med bøker/cder etc. som skal sorteres og organiseres, så finner du en lykkelig Marit... :)  Gikk på med godt mot og dymomaskin, og er riktig så fornøyd med resultatet..  Fikk til og med ryddet opp under bordet..



Før...

Etter

Etter

12. okt. 2011

Filmkveld

I går mottok jeg mine to første dvder fra LOVEFiLM, må si de kom fort!
Jeg hadde benket meg til for å se på Music&Lyrics, siden Stian ikke var hjemme, men dessverre klarte ikke spilleren å lese av cd-plata. Mulig det var pga det var en HDfilm, eller så var den ødelagt.


Men da Stian kom hjem, så vi den andre filmen i stedet, nemlig Sucker Punch. Og jeg må si jeg ble positivt overrasket! En eventyr-actionfilm, ala Sin City. Den var bra, og en sånn film man absolutt kan se flere ganger. Det var lagt STOR vekt på det visuelle, musikken, små detaljer etc. Sånt som jeg liker. :)
Hovedpersonen er hun jenta fra Lemony Snicket filmen, absolutt en å følge med på..

Stjålet fra Google


Vi leverte filmene i postkassa i går, så nå er det bare å vente på de neste. Genialt konsept!

Stjålet fra Google
Hvordan filmer liker du å se?

10. okt. 2011

Filmorama...

Jeg har blitt noe som heter Buzzador. Det betyr at man får være med på kampanjer hvor man får teste forskjellige produkter og tjenester..
Så nå har jeg blitt valgt ut til å teste ut en tjeneste som heter LOVEFiLM! Det er en nettside som driver med film/spillutleie. Man lager en liste med de man vil leie, de sender ut to og to av gangen, når man f.eks har sett filmen sender man den (portofritt) tilbake, og de sender deg to nye.
Ganske enkelt, og veldig smart?

Interessert? Sjekk ut Buzzador her  og LOVEFiLM! her...

Jeg lagde min filmliste i går, så nå er jeg spent på hva som dukker opp i postkassa om noen dager...

7. okt. 2011

Da var det gjort!

I går, etter en laaaaaang ventetid, fikk jeg endelig tatoveringen min!
Var hos Jimmy på Hellspawn tattoo. Han er utrolig dyktig, og veldig kreativ.
Jeg hadde med en amatørskisse, som han gjorde om til et vakkert verk på armen min.
Sitatet er tatt fra "Lord of The Rings, Fellowship of the ring", og han brukte bilder av alvenes brosjer som inspirasjon..

Jeg er strålende fornøyd!
Her er resultatet, ferskt og hovent, men utrolig tøft. Skal legge ut flere bilder når det er grodd, da kommer detaljene bedre frem. :o)

STELLA MICAT IN HORA NOSTRI CONVENTUS
EN STJERNE LYSER PÅ TIMEN FOR VÅRT MØTE


5. okt. 2011

Doggie løøøøøvin´

I morgen skal jeg tatovere meg!
Jeg skal prøve å huske og ta bilder av prosessen, men vi får se. Blir ganske hypa på adrenalin så det er mulig det forsvinner i hjernetåka..
Møtte Stine i dag, for første gang på en evighet, kjempekos! Spiste kake og greier, men tok jeg bilde? Neeeeida... Skjønner jo at det går dårlig med bloggen hvis dette fortsetter.. ;o) -Så, jeg skal prøve og huske bilder.... 

Her kommer hvertfall noen kosebilder av meg og Tassegutten før vi hopper i køya. Du kan med litt velvilje skimte øyne og snute på Tass på bildet. Vi skal tidlig opp i morgen. Skal levere Tass til den supersnille Therese som skal være Tassepasser mens mor er ute på vift..







3. okt. 2011

Oktober = rosa mnd

Oktober er offisielt brystkreftmåneden, og jeg har tenkt meg innom Lindex for å kjøpe et armbånd til inntekt for brystkreftsaken. På hjemmesiden til Lindex står det at hele summen for armbåndet (75,-) går til  å støtte saken, det er bra synes jeg....

Synes ikke armbåndet ser så verst ut? Litt bedre enn den sløyfa man ikke har så veldig bruk for sånn elllers....Støtt en god sak, og se bra ut samtidig. :)

2. okt. 2011

Pels? Nei takk!

Jeg har bestemt meg for å poste noen litt mer seriøse innlegg sånn innimellom, om temaer som betyr mye for meg. Ett av disse temaene er pels:
Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor det fremdeles finnes pelsdyrfarmer i Norge. Dette er jo regelrett(statsstøttet) tortur av ville dyr, som skulle vært ute i naturen og boltret seg og fått utløp for instinkter, ikke vært sperret inne i bittesmå bur.
I år 2011 hvor vi har så utrolig bra fuskepels, at selv ekspertene mener de nesten ikke kan se forskjell, er det utrolig at denne industrien fremdeles finnes. Jeg skjønner at det har noe med etterspørsel å gjøre, men ærlig talt, dyras velferd får gå foran sosietetens etterspørsel etter pels. De kan vel gå med fuskepels?

Disse dyra har det forferdelig fra de blir født, til den dagen de dør. De blir født i små bur, av en stressa mor som kanskje biter og dreper dem. De som overlever får ofte psykiske og fysiske plager hvor de gnager på egen kropp, til den dagen de får en metallsonde opp i rumpa og blir elektrosjokket til døde. Litt av et liv hva?

Mange sier til meg at disse dyrene har det så bra i Norge, tenk på de som for eksempel er i Asia, der de blir flådd levende.. -Ja, det er også helt grusomt, men det forsvarer ikke det som skjer i Norge for det!

Som hundeeier og dyreelsker, treffer bilder og historier fra disse farmene meg rett i hjertet. At noen kan være grusomme mot dyr skjønner jeg bare ikke. 
Tenk å møte disse øynene hver dag på jobb, og fremdeles klare å utføre disse grusomhetene..
bilde fra Dyrevernalliansen
Jeg håper at alle snart får opp øya, og kan gå over til mer dyrevennlige produkter. Både av kroppspleie og klær/mote. Dette er noe som er fullstendig unødvendig, og burde avskaffes!

Personlig støtter jeg DyrevernalliansenWWF og Dyrebeskyttelsen, samt prøver å leve et dyrevennlig liv, og jeg håper du vil gjøre det samme!

        -M-