Søk i denne bloggen

28. mai 2016

eBaykjøp jeg er fornøyd med

Etter noen år med shopping på eBay, har jeg lært at man må være litt selektiv. Ting ser flott ut på bildene, men er ofte ikke det samme når det dumper ned i postkassa. Det er som regel ikke krise, med tanke på at det er så billig, men hundre kroner her og der blir fort mye penger.

Så her er noen tips til ting jeg er fornøyd med.

*Tom´s sko* Jeg bestilte min vanlige størrelse, og de passet perfekt.

Sokker. Jeg elsker disse sokkene, ikke bare er de billige, men veldig myke og søte også.

Fjällrevensekk. Jeg kjøpte denne til lillemann, så han kan ha den til skiftetøy, bleier etc når han begynner i barnehagen. Kvaliteten virker veldig bra og den er klin lik den ekte sekken, men til en brøkdel av prisen.

Dette skjerfet er så stort og mykt og deilig. Elsker det!

Det var noen av mine innkjøp som jeg er fornøyd med. Håper de kan komme til nytte for noen andre også. :)




25. mai 2016

Varsko!

Det går en evighet mellom hver gang jeg blogger, grunnen er rett og slett at jeg glemmer det litt og at jeg i det siste ikke har hatt tid. I tillegg tar det jo ganske lang tid å lage hvert prosjekt, hvordan klarer andre hobbybloggere å ha noe å legge ut støtt? Leier de inn asiatiske arbeidere som sitter og strikker for dem, slik at de har nye prosjekter ferdigstilt på null komma niks??
Vel, i det virkelige liv har jeg to jobber, studier og en sønn som går først.Og jeg har ikke råd til å leie inn en strikkedame fra Peru. Haha
Men nå skal jeg utfordre meg selv, og kanskje prøve å kverne ut noen tanker litt oftere. Kanskje hvertfall en til to ganger i uka.
Egentlig så tenker jeg ut nye innlegg ganske ofte, som jeg formulerer i hodet. Men de kommer ganske sjelden på trykk.

Så da slenger vi med en oppdatering på hav som har skjedd i det siste.
Jeg har sendt inn bestilling på garn til samarbeidet med Woolspire, så håper det kommer snart. Det blir spennende.
Jeg har ferdigstilt et babyteppe og den ene votten som jeg føler jeg har strikket på i en liten evighet nå. Så det går sakte fremover.



       

Jeg hamstret nye strikkepinner i går, så nå skal et nytt prosjekt i gang. I tillegg til vott nr 2. Får håpe den blir ferdig til jul da. Haha!

13. mai 2016

UFP

Endelig ferdig med babyteppet (bilde kommer) og jeg hadde lyst til å begynne på et nytt prosjekt til lillegutt. Men jeg manglet såkalt de rette pinnene. Synes jeg kjøper pinner hver gang jeg skal strikke, hvordan er det mulig å mangle noe??? Må nok rydde og lage system snart.
Så da får jeg fullføre noen prosjekter jeg allerede har startet på, men lagt bort. Altså-UnFinishedProject UFP. 😄