Søk i denne bloggen

21. juni 2016

Hals i Hverdags fra Du store Alpakka *sponset*

Det første produktet av garnet fra Woolspire er ferdig! Egentlig har det vært ferdig en stund, men jeg har rett og slett ikke fått tid til å sette meg ned og få tatt bilder.
Hverdags-garnet er en blanding av 60% alpakka og 40% ull. Det er mykt og deilig å ta på, samt å jobbe med, og jeg vil tro det varmer godt utover høsten og vinteren. Anbefaler dette virkelig til slike bruksplagg, og er i gang med en jakke til lillemann nå, som jeg håper blir god å ha når kulda kommer.  



Jeg har ikke klippet av trådene enda, men det kommer. Måtte bare prøve den på mens han sto oppreist.  Oppskriften kommer fra Den store guttestrikkeboka, og var i grunn strikket i løpet av en kveld. Elsker kjappstrikkede prosjekter!


12. juni 2016

God søndag!

Titter innom for å si god søndag!
Denne uken(som alle uker) har gått i et salig kjør...

Jeg har strikket iherdig på shortsen til lillemann, i håp om å få den ferdig til bursdag i dag. Og sannelig ble den ferdig også! Ble faktisk ganske fornøyd med den. Oppskriften er fra Den store guttestrikkeboka, en nydelig bok med mange oppskrifter som jeg gleder meg til å prøve ut. Alle som en!

Her er det ferdige resultatet:

Jeg har alltid lurt på hvordan man lager snor selv, nå fikk jeg svaret og det er lettere enn jeg trodde.


Gleder meg til å prøve den på etterpå!




I tillegg har jeg hentet garnet jeg har fått tilsendt fra Woolspire. De kontaktet meg og spurte om jeg ville teste ut garnet deres, og det ville jeg jo så klart! Så dette gleder jeg meg til å lage noe fint av. Kanskje noe varmt lillemann kan bruke når han begynner i barnehagen. Han skal begynne om bare litt over en måned. Hvor ble den tiden av?????


Håper du har en nydelig søndag, og at du deler den med noen du er glad i. 

6. juni 2016

Babyteppe

Endelig ferdig!!!
Dette lappeteppet begynte jeg på da jeg gikk gravid! Men det endte opp med å bli et evighetsprosjekt uten like. Både å lage alle lappene, men så har det ligget og ventet på montering ganske lenge.

Men nå er det ferdig. Det er laget kun med bomullsgarn, så tipper det blir deilig for fugleungen å bruke litt utover sommeren.

Jeg har blitt spurt om et samarbeid med Woolspire, så nå sitter jeg å venter på å få tilsendt garn som jeg ska lage noe fint av. Gleder meg!

I tillegg har jeg en ide om å lage noe som skal legges ut for salg, men må bare kjøpe utstyret først. Så jeg har mange ideer som forhåpentligvis skal settes til liv i løpet av sommeren. Følg med!





Lappene er laget i forskjellig struktur, men med samme garn for å få litt liv i det. Og jeg ble rett og slett ganske fornøyd med resultatet. 

5. juni 2016

Sjokket ved å få barn

Min lille gullklump ble 11 mnd. i går. 11 mnd.!!!! Hvor ble den tida av da?
Jeg synes ikke det er lenge siden vi var på Ullevål, og fikk beskjeden om at han skulle komme dagen etter. Og nå sitter vi her 11 mnd senere og planlegger den store ettårsdagen. Det er seriøst helt sprøtt.

Jeg personlig har alltid vært et hundemenneske. Jeg har ikke vært så opptatt av barn generelt. Da jeg ble gravid tulla jeg alltid med at hvis babyen ble allergisk fikk han flytte ut, og at jeg kom alltid til å elske hundene mine mest. FEIL! (advarsel, dette blir litt klissete) Den grenseløse kjærligheten man opplever når den lille skrukkeklumpen kommer, er helt utrolig. Jeg merker at uansett hvor trøtt og sliten jeg er, så har jeg alltid litt tålmodighet til overs. Sånn at HAN skal ha det bra, og få det han trenger. Og det er sånn det skal være. 
Jeg har overrasket meg selv mange ganger, ved å stå og titte på lillemann mens han sover, med tårer i øynene. Jeg, som aldri gråter av noenting! 
Samtidig er det en så fantastisk god følelse, å elske noen så høyt, å overøse han med kyss og kos og nærhet og kjærlighet, slik at han aldri skal tvile på at han er verdsatt. 

Så jeg unner alle som er gravide der ute med sitt første barn masse lykke til! Gled dere til alt som kommer! Det er verdt det, og en fantastisk følelse.
PS, ikke hør på alle de som alltid skal komme med "morsomme" kommentarer om hvor slitsomt det er. Det er mest kos :)


Bobler i badet, i stedet for i glasset