Søk i denne bloggen

12. jan. 2014

Torsk med bacon og potetmos

Herregud! Dette er så godt!!

Du trenger: 
Torsk ca 1 filet pr pers
Bacon
Smør
Litt fløte
Purre
Mandelpoteter
Gulrot
Rockemusikk til arbe'

Sett ovnen på 180 grader.

Start med å skrelle poteter og gulrot. Sett til koking.
Når potetene er møre, legg fisken i ildfast form med litt olje. Ha pittelitt salt og pepper på.
Sett fisken i ovnen, stekes ca 10-12 minutter.

Mos potet og gulrot med smør og litt fløte med en stavmikser, til alt er en jevn masse.
Ha i litt purre, salt og pepper, rør rundt og smak til. Nam!

Imens får du en kjekk hjelper, eller deg selv til å steke bacon. 

Legg opp potetmos, fisk og bacon på tallerken. Hell baconfettet over..

Nyyyyyyt, dette er så sinnsykt godt! 


Ingen kommentarer: