Søk i denne bloggen

13. aug. 2011

tattoo

I oktober skal jeg tatovere meg, og jeg gleder meg!!! Men jeg klarer ikke helt bestemme meg for hva jeg skal ha..  Jeg har veldig lenge hatt lyst til å tatovere et sitat fra Ringenes Herre( hørte jeg geek!!) som betyr mye for meg, på norsk lyder det "en stjerne lyser over timen vi møttes"  på latin blir det:  "stella est ad horam conviremus". Jeg har lyst til å tatovere det på armen, men på latin.. Evt å ta en annen tekst , også på latin.. Jeg har alltid vært veldig fascinert av det latinske språket, og kunne tenke meg en tekst-tattoo.

Jeg kunne kanskje også tenke meg en tattoo på siden av ribbeina. Det skal visst gjøre vondt inni H*****e, men det er veldig kult da! Kanskje en av de tekstene fra bryllupet som jeg liker så godt, eller et ordtak.. F.eks Amor Fati eller Amor Vincit Omnia. 


Jeg har en fugl føniks på skulderen fra tidligere  av, som jeg er veldig fornøyd med. Hva synes du?

Her er den bare noen timer gammel, så den er veldig rød...  Da den grodde til, kom alle de hvite detaljene frem. De ble tatovert til sist, på den såååååååre huden, ouch! Men det var absolutt verdt både timene det tok, og tusenlappene det kostet..

Hva synes du jeg burde tatovere? Og har du noen tatoveringer? : )

8 kommentarer:

mArIoNiLoNa sa...

JA til ny tattis... er kult da!

Maritfuglen sa...

Jaaa,... gleder meg! Hva tror du, den latinske på armen?

Siv Anita sa...

Den var kjempefin! Har en tatovering på høyre overarm selv, og synes det er et dekorativt innslag på en ellers så kjedelig kropp!!! he, he...

Maritfuglen sa...

Tusen takk! Hva har du tatovert?
Er ikke lenge til jeg skal ta den nye tatoveringen min nå. Blir nok hele den venstre underarmen. Skummelt!

Anonym sa...

Hvordan gikk det med tattisen? Jeg tatoverte meg for litt over 1 år siden, og er blitt en skikkelig TribeBitch. Har en tribe i korsryggen. Gikk i 5 år og ønsket meg en, før jeg endelig turte å gjøre det, etter å ha blitt frarådet det fra "alle" bortsett fra min mann. Jeg har ikke angret et sekund, eller, jo kanskje, mens jeg satt i tatoveringsstolen. For det var JÆVLIG VONDT!

marit leonie fuglerud sa...

Hei! Det gikk fint med tatoveringen, ser jo nå at jeg ikke la ut noe bilde av den da den var ferdig. Trodde jeg gjorde det...

Det ble en tatovering på venstre underarm, med teksten
stella micat in hora nostri conventus - en stjerne lyser over timen for vårt møte... En setning jeg alltid har vrt glad i, og som betyr mye for meg. :)

Skal se om ikke jeg får lagt ut et bilde av det ferdige resultatet... :)

Det gjør vondt, men det er såå verdt det! Skal snart begynne å spare og planlegge en ny, altså tattis nr fire.. Hihi...

Mats Bågesund sa...

Jag har alltid undrat varför det inte görs fler avtagbara tatueringar. Omväxling och möjlighet att ångra sig. Dessutom skulle tatuerarna kunna tjäna mer pengar på tatueringar som görs om... Vi delar ut engångs-"tatueringar" till barnen som varit hos tandläkaren. En del är faktiskt ganska snygga.

marit leonie fuglerud sa...

Hehe, du sier noe der Mats.

Egentlig burde heller aldersgrensa bli satt opp, slik at man ikke tatoverer ungdommer som ikke har tenkt seg om. Jeg er glad jeg ventet med å ta mine, men jeg kommer nok aldri til å angre eller gå lei av dem. <3

Kanskje det kommer i fremtiden? :)