Søk i denne bloggen

11. apr. 2014

Jeg er sur

Jeg er irritert!! Jeg har vært superflink hele uka, ligget under det daglige kaloriinntaket, vært aktiv og hele pakka. Men har jeg gått ned noe? Neida! 

Jeg vet jo at så lenge jeg spiser sunt, og holder meg aktiv, er det det viktigste for kroppen min. Og det føler jeg at jeg er flink til. Til og med Stian er kjempefornøyd med det nye kostholdet vårt. Savner ikke den usunne ferdigmaten i det hele tatt, fordi sunn og ren mat er jo så godt! 

Allikevel, den lille stemmen inni meg, den som sier at jeg må slanke meg, den er ikke fornøyd. For jeg burde jo gått ned litt denne uka. 
Så da blir det å kjøre på med mer trening fremover. For jeg VIL nå målet mitt! Såpass viljesterk og sta er jeg.... Så lenge jeg er i mål til bikinien skal på. For jeg har sett ut noen lekre bikinier jeg skal unne meg til sommeren i år. :) jeg vil gå sommeren i møte med flat mage, og en strammere kropp. Og det SKAL jeg få til, okke som! 

Nå er det bare noen timer igjen på jobb, så er det påskeferie! Gleder meg! 

Ha en nydelig dag! 

2 kommentarer:

Marion sa...

Du veit, musker veier mere enn fett, så om du bruker målebånd så har du sikkert krympet litt :) Du ser nå ihvertfall smashing ut i mine øyne <3

Marit.leonie sa...

Ja, får begynne med målebåndet. Vekt er misvisende, men er moro når tallene går nedover. Hehe....

Takk søta, du er flink til å trene du også ser jeg. Skal vi ta en kaffe snart? Smask på deg <3