Søk i denne bloggen

12. des. 2011

Middagstips: meksikansk grateng

På kalde vinterkvelder er det godt med mat som varmer. Dagens tips fra meg er meksikansk grateng, kjempegodt og ikke minst veldig enkelt!

Man trenger:
Kjøttdeig
Tacopulver
Bønner i chilisaus 2 pakker
Mais/paprika/løk e.l.
Start med kokkepilsen. Den viktigste ingrediensen..
Ost

Knallgod bønnesalsa
Grønnsakene kuttes opp

Kokkeassistent er veldig viktig å ha.


Når kjøttdeigen er stekt, blander man alle ingrediensene oppi formen.
Stekes i ovnen på 200 grader i 30-40 minutter, til osten er smeltet.


Ferdig! Serveres med tortillachips og rømme. Nam!!



2 kommentarer:

mArIoNiLoNa sa...

nam, dette skal jeg prøve...

Maritfuglen sa...

Anbefales, det var veldig godt!
:)