Søk i denne bloggen

8. jun. 2012

Farging av bryn


Jeg er velsignet med veldig lite, og veldig lys hårvekst. En velsignelse for resten av kroppen, men det betyr også veldig lyse øyebryn. Jeg har mørkt hår, og med så lyse øyebryn som jeg har, betyr at det ser ut som om jeg ikke har øyebryn. Veldig stilig. 
Jeg har flere ganger fått de farget hos hudpleier, men det er jo litt tiltak, og litt dyrt i lengden, da dette bør gjøres ca 1 gang pr mnd.
Jeg har mange ganger vurdert å gjøre det selv, men ikke turt.  Etter å ha tenkt på det mange ganger, bestemte jeg meg for å gjøre et forsøk. Depend er dyrevennlige, og en pakke med farge kostet ca 80 kroner tror jeg. Det står at den skal holde til 40 farginger, så hvis vi skal tro på det, betyr det at det koster 2 kroner pr farging, mot de 200 jeg betaler hos hudpleier. Det er 100 ganger mindre det! Økonomisk -yes!

Jeg glemte å ta et før-bilde, men jeg ser vanligvis litt sånn her ut, ingen øyebryn og penkjole hver dag. Hehe..


Underveis i prosessen:


Ferdig! Mulig det ikke er så tydelig for resten av verden, men jeg ser veldig forskjell selv. Vil ikke ha de supermørke heller. :)
Fremgangsmåten er veldig enkel, man blander farge og hydrogeperoxid i en liten kopp, og påfører med en mascarakost. Et lite tips er å smøre vaselig over og under brynet, da kliner du ikke farge utover fjeset.

Blir nok kanskje å få de en anelse mørkere neste gang, men er greit å være litt forsiktig første gang.

Lykke til!2 kommentarer:

mArIoNiLoNa sa...

Du var VELDIG pent sminket på "før"-bildet. Riktignok ingen bryn, men meget fint :)

marit leonie fuglerud sa...

Takk for det søta. :) Fiksa sjæl faktisk, hehe...
Du ser det ikke på bildet, men frisøren fiksa skikkelig fin frisyre med blomst i. Veldig fint..

Tror jeg må kjøpe meg den blushen, den fikk jeg låne. GloMinerals "Plumeria" Om jeg ikke tar helt feil.