Søk i denne bloggen

12. jul. 2012

Inspirert: armbånd

Jeg fikk pakke i posten i dag!
Elsker å få pakke i posten fra eBay...

I dag fikk jeg to poser med hodeskalleperler, som skal bli til armbånd. Ca 60 perler for 45 kroner... Er fornøyd med det, og selvfølgelig gratis frakt fra Asia. :)

Venter bare på svart tråd, så skal jeg sette i gang med armbånd.

Siden jeg ble inspirert av perlene, lagde jeg et makraméarmbånd av perler jeg har fra før. Bomma akkurat på mitt eget håndledd, så hvis du har litt smale håndledd skrik ut, så kan jeg sende til deg! :)
2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempeflott makramearmbånd. Jeg har ikke lekt meg med makrame siden jeg lagde en blomsterpotteoppheng dings i håndarbeidstimen i 7. klasse. Har tenkt så smått at jeg må prøve meg på et armbånd, men det har ikke vært prioritert. Hvilken "låsemekanisme" bruker du? Har du en løkke som du trer den flate perlen gjennom? Kanskje jeg skal kjøpe meg noe makrametråd og perler i morgen :)

marit leonie fuglerud sa...

Hei, takk for det! Morsomt med noe som går fort å lage, men som blir fint :)
Jeg også glemmer litt å drive med dette. Får ta det frem litt igjen..

Jeg starter med en løkke ja, og så fant jeg en stor perle som passet gjennom. Før bare knøt jeg fast, men det er jo upraktisk i lengden.

Makramé er for meg veldig typisk sommeraktivitet.. Hehe. Minner meg om sommer på Hudøy, hvor man lagde armbånd til nye venninner. Moro! :)