Søk i denne bloggen

25. okt. 2011

Citiz vs. Pixie

Jeg skal ha Nespresso kaffemaskin, de er på tilbud hos Elkjøp denne uka, og da er det jo bare å slå til!
Men hvilken skal jeg velge????

Noen som har prøvd en eller begge som har har no input?
Citiz er kanskje litt finere?

Citiz
Pixie

2 kommentarer:

SleepingBeauty sa...

Iforhold til kvalitet og resultatet på selve kaffen er det overhodet ingen forskjell på disse maskinene. Pixie er en mye mindre maskin enn Citiz, og har derfor også mye mindre vannbeholder. Mens vannbeholderen til Citiz kan romme inntil 1L, tar Pixie kun 0,7l .. Virker som liten forskjell, men det er faktisk en kaffekopp.
Utover det er det igrunn bare designforskjeller mellom dem.
Min mening er at Citiz er mye mer elegant enn Pixie, ettersom pixie er både litt røffere i tekstur, pluss at den er mye mer "klumpete" i forhold til Citiz.

En annen klar fordel med Citiz er at du evt. senere kan kjøpe med brett med melkeskummer. Melkeskummer får du tak i løst til alle maskiner, men med citiz får du det altså samlet på ett brett. (Men dette burde ikke være det endelige punktet for å kjøpe maskinen da, for da kunne du like gjerne kjøpt "Citiz & Milk" til 1695,- med engang.

Men, konklusjon: Maskinene er av akkurat samme kvalitet og spesifikasjoner, men Citiz er finere - og rommer mer vann! :D

Hilsen hun som tilbragte hele sommeren på Elkjøp kundesenter! :p

Maritfuglen sa...

Ah, supert! Jeg hadde egentlig bestemt meg for Pixie, men heller mer og mer mot Citiz nå. Den er jo rett og slett finere...

Må komme meg på Elkjøp fort som bare rakkern! Hehe..

Takk! :)